Precizní příprava
Pomocí modifikovaného glukoamylázového testu zjišťujeme
míru želatinace škrobu, jež vyjadřuje úroveň tepelné úpravy,
a tím zajišťujeme maximální využití dostupných uhlovodanů.
Používáme následující způsoby tepelné úpravy:
Vaření v páře
Jednotlivé zrniny se vaří v páře po dobu až jedné hodiny, aby došlo k vytvoření přirozeně chutných a snadno stravitelných vloček, které koni pomohou dosáhnout nejvyšší výkonnosti a výborné kondice.
Dvojí granulování
Ze směsi kvalitních celých zrn vyrábíme dvakrát tepelně upravené granule, jež jsou velmi dobře stravitelné a bezprašné, což napomáhá maximální výkonnosti a výborné kondici koně.
Extrudování
V tomto postupu používáme sójové boby, protože mají vhodný přirozený obsah aminokyselin a tuků. Extrudování sójových bobů zlepšuje jejich kvalitu a stravitelnost tím, že odstraňuje inhibitor enzymu trypsinu, antinutričního činitele přirozeně vázaného v sójových bobech.
Kontrola kvality
Nedílnou součástí každodenního procesu výroby krmiv nejvyšší kvality je i naše
firemní laboratoř. Všechny používané přísady procházejí testováním od sklizně až
po hotový produkt, přičemž k tomuto účelu používáme nejmodernější technologické
postupy včetně LCMSMS. Tyto nám umožňují ověřovat přítomnost přirozeně se vyskytujících,
avšak zakázaných látek v koncentracích až milióntiny procenta.
Balení NFMS™
Námi patentovaná metoda balení Nutrient Fresh Management System (Systém řízení k zajištění čerstvosti živin - NFMS) využívá kombinaci hygienického zpracování, antioxidantů, přírodních
konzervantů a živin s modifikovanou atmosférou a rovněž vynikající řízení dodavatelského řetězce, aby naše produkty zůstávaly tak čerstvé jako v den, kdy byly vyrobeny.
Dodáváme do celého světa
Společnost Connolly's RED MILLS působí v celosvětovém měřítku: v Irsku, Velké Británii, Evropě, USA i na Dálném východě včetně Japonska.
Více informací naleznete na stránkách www.redmills.ie
Zobrazit produkty